Styrketræning og lange gåture

For mig har det været vigtigt, at jeg ikke bare kaster mig ud i Caminoen uden at være i form. Tre år uden motion havde sat sig sine spor og heldigvis gav udsigten til en vandretur på 6 uger mig den fornødne motivation til at komme igang med at gå.

Så snart jeg havde taget beslutningen om at gå turen, gik jeg igang med kigge på inspiration til indkøb af udstyr og så var det ellers med at komme igang med at gå med rygsæk og nye vandrestøvler.  Jeg er nu oppe på at gå 50 kilometer om ugen. En kort tur på 10 og to lange på mellem 20 og 22 kilometer.

Samtidig var jeg godt klar over, at min krop nok generelt var lidt for slap og at der var behov for en vist opstramning.  Heldigvis har jeg en søn, som går meget op i sin træning og heldigvis ville han meget gerne have, at jeg kom igang og heldigvis havde han ikke noget imod at træne med sin far.  Så nu står den på træning 3 – 4 gange om ugen og resultaterne kommer ufattelig hurtigt.

Så inden den 31. august er jeg sikker på, at jeg er i superform til at starte op i Pyrenæerne fra Saint Jean Pied-de-Port. (SJPdP).

My walks and hikes