Dag 30 – Caminoen førte mig til Samos

Dato: 29.  september 2016

Fra: Triacastela
Til: Sarria
KM: 25

Km til Santiago: 115

Temperatur og vejr:

26 C og sol

Vågner på eget værelse efter en god nats søvn. Gør mig klar til at gå. Det bliver en kort tur i dag 19 km. Skal til Sarria, hvor turistpilgrimmene starter. Der er 100 km fra Sarria til Santiago og det er lige nok til at få et bevis ( compostella) for, at du har gået Caminoen. Håber sæsonen er gået på hæld, så ruten ikke er overrendt.
Det er køligt her til morgen. Jeg sad lige og talte med Stefan fra Tyskland, som sagde at den smukkeste rute var den korteste, så den tager jeg.
Det første stykke er langs vej. Det er halvmørkt og det er fint.
Det er en fin tur, men Caminoen har åbenbart sin egen vilje. På trods af at jeg gik til højre da jeg kom ud af byen er jeg på en anden måde endgame på det spor, der fører til venstre. Den tur er 7 km længere end den tur jeg ville have taget. Så nu kommer jeg til Samos og det smukke kloster. Hold da helt op hvor er det flot. Sender en venlig tanke til Caminoen.

imageDer er to ruter på kortet. Gæt selv hvilken rute jeg endte på…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Santiago trækker i mig, så nu gælder om at holde det lave tempo. Specielt nu hvor jeg går længere end planlagt og derfor har en tendens til at gå hurtigere. Går langs ned i en flod ud af Samos. Desværre er der også langs en vej, men mon ikke jeg snart skal dreje af. Er drejet af og går af dybe stier mod Perros. Her er grønt og stille og ind i mellem kan jeg se en pilgrim foran mig. Holder den gode hastighed og nyder turen.
Frokost i Perros og så er det videre mod Sarria. Det er varmt igen i dag så min hastighed går helt ned. Har haft en megen kælen kat på skødet til frokost. Meget hyggeligt og afslappende.
Går mod Sarria langs vejen. Det er ikke noget særligt, men Sarria skulle være en fin by. Jeg går gennem et område med høje huse. Der er en bro der er nedlagt eller under restauration. Så der er lavet en lille omkørsel for pilgrimme, som er godt afmærket. Skal op af en lang trappe til den gamle bydel og finder herberget. Super sted igen. Jeg får et bad og vasker tøj og så er jeg klar til en kold øl og fotoredigering.
Skal over i kirken senere og have et nyt pilgrimspas. Der er lige nok til Santiago, men ikke til Fisterra og Muxia.
Nu må vi se hvad aftenen bringer, skal ned på torvet om lidt.

[gallery_bank type=”images” format=”masonry” title=”true” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”date” animation_effect=”fadeIn” album_title=”true” album_id=”42″]

Love is all there is
It makes this world go round

 

2 tanker om "Dag 30 – Caminoen førte mig til Samos"

  1. Hej Lars
    Lige en lille hilsen fra os.
    Vi er nået frem til San Irena og kommer til Santiago i morgen. Sjovt at følge lidt med i din Camino, genkendelsen har givet anledning til et godt grin. Allan og Vivi Helsingør

Skriv et svar