Dag 35 – Camino Frances afsluttet

Dato: 4.  oktober 2016

Fra: O Pedrouzo
Til: Santiago de Compostela
KM: 20

Km til Santiago: 0

Temperatur og vejr:

16 C regn skyet og sol

Morgen på Caminoen. Sidste strækning. Det er bælgmørkt og jeg går alene i starten. Så får Caminoen lige udfordret mig en sidste gang. Da jeg kommer ud af skoven sætter jeg farten ned. Jeg har fået varmen og vil lade gruppen indhente mig. Jeg tog
Cortado og croissant i Amenal. Nåede kun lige at få kaffen, så var de der. Så jeg nåede to Cortado og en banan. Og det var hvad jeg fik inden Santiago.
Da vi nåede lufthavnen var det lyst nok til de første fotos. Og så gik det afsted i marchtempo med Santiago. Gruppen var stille i dag. Santiago var så tæt på og det er jo både glædeligt og trist. Vi gik 20 km i dag og vi strøg bare afsted gennem San Palo, Lavacolla og Monte del Gozo. Lige uden for Monte del Gozo begyndte det at regne. Den første regn på hele min Camino, mens jeg har gået. Heldigvis en stille regn og så havde jeg ikke slæbt forgæves rundt på min regnponcho.

Vi var foran katedralen kl. 11.06 og alle var glade. Jeg har stadig svært ved at forstå det, som jeg sidder her på herberget og kigger hen på katedralen.

Vi var nede og hente vores Compostela på kontoret. Det var også stort.

image

Det bliver et kort blog i dag. Læs teksten på billederne. Det her er stort og jeg er så glad for, at jeg gjorde det. Og jeg vil meget gerne gøre det igen.

Måske er der messe i aften og så vil jeg gå til den og måske gå videre i morgen. Alene.
Men lige nu er jeg bare glad og rolig indeni. Men jeg vil så gerne se vandet.

[gallery_bank type=”images” format=”masonry” title=”true” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”date” animation_effect=”fadeIn” album_title=”true” album_id=”47″]

Love is all there is
It makes this world go round

 

Skriv et svar