Dag 04 Pamplona

Dato: 3. september 2016

Fra: Trinidad de Arre
Til: Pamploma
KM: 3,6

Temperatur og vejr:

34 C klar vejr og sol

Så blev det en tidlig morgen. 5.30 blev lyset tændt på toiletterne hos damerne. Og da det hele er et stor rum med “halve” vægge, blev det hele lyst op og alle lyde går lige op og ud. Ikke meget søvn og sådan starter dagen med små udfordringer hver dag. Også det er en del af Caminoen.
Der var ikke noget morgenmad på herberget. Heldigvis var der et bageri hvor jeg kunne få en Cortado og en croissant. Længere op ad gaden var see også en grønthandler, hvor jeg købte to nektariner. Grønthandleren gav mig lige en klase druer med gratis og ønskede mig Buen Camino.
Turen til Pamplona tog kun halvanden time inklusiv pauser og en del snakke med andre pilgrimme på vejen. Blandt andet en amerikansk kvinde som gik Caminoen med hendes to tvillinge-drenge på otte år. Når man går og snakke går tempoet ned….
Nu sidder jeg foran katedralen, hvor også herberget ligger, og venter på Michael.
Vi checkede ind kl 11.00 præcis og gik ud for at spise morgenmad/frokost. Derefter fik vi købt sandaler til Michael og gik en tur rundt i byen. På Plaza de Francisco satte vi os ned et par timer og drak, mens vi snakkede og kiggede på pilgrimme og de lokale.
Slapperdag og det er skønt specielt med 34 grader i skyggen.
Jeg også købt en multikniv, en Camino halskæde, fodsalve og  den første vand flaskevand til camelbag’en.
Pamplona er en smuk lille by med gode tavernaer og fine pladser.
Nu må vi se. hvor jeg skal have pintos i aften.

image

[gallery_bank type=”images” format=”masonry” title=”true” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”date” animation_effect=”fadeIn” album_title=”true” album_id=”11″]

 

 

Skriv et svar